.::Онлайн Филми::.
СЛУЧАЙНИ ФИЛМИ


Търси филм...
 

»

1 2 3 ... 255 256 »


## Режисьор : Франсис Лорънс
## В ролите : Уил Смит, Сали Ричардсън, Алис Брага, Уилоу Смит, Чарли Тана и др.
## Държава : САЩ
## Година : 2007 г.
## Времетраене : 104 мин.
## Резюме : Последният човек на земята не е сам. Уил Смит влиза в ролята на единствения оцелял човек в Аз съм легенда, епичен екшън, съчетаващ спиращи дъха преживявания и невероятни картини на пустия Манхатън.Придобил загадъчен имунитет срещу покосяващ смъртоносен вирус, военният вирусолог Робърт Невил (Смит) е последният оцелял в Ню Йорк, а най-вероятно и в целия свят.Но той не е сам. Жертвите, мутирали след инфекцията, се промъкват в сенките на града... наблюдават всяко негово движение... и чакат да направи грешка. Вероятно единствената надежда за спасение на човечеството, Невил е готов на всичко, за да намери противоотрова, използвайки собствената си кръв.Но той знае, че заразените го превъзхождат... а времето му бързо изтича.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Драма 108 0 sporting 30.08.2014
## Режисьор : Марк Майлод
## В ролите : Саша Барън Коен, Емилио Ривера, Джина Ла Пиана, Дана де Челис, Доминик Десилва, Джеси Акоста, Марио Агулар, Гари Баксли, Карлос Аяла, Джон Естрада
## Държава : Великобритания
## Година: 2002
## Времетраене :  88 минути
## Резюме : Али Джи несъзнателно става пионка в заговор на злият канцлер за сваляне на министър-председателя на Великобритания. Въпреки това, вместо да свалят министър-председателя, Али е обгърнат от нацията, което прави министър-председателят и неговото правителство по популярно от всякога.
Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Комедия 72 0 sporting 30.08.2014
## Режисьор : Мартин Ууд
## В ролите : Ричард Дийн Андерсън, Бен Браудър, Аманда Тапинг, Кристофър Джъдж, Майкъл Шaнкс, Клаудия Блек, Бо Бриджис, Дон Дейвис
## Държава : САЩ, Канада
## Година : 2008
## Времетраене : 98 минути.
## Резюме : Докато СГ-1 присъства на екзекуцията на Баал, Тийл'к и Вала изчезват безследно. Баал е намерил начин да промени времевата линия, като е задигнал земния старгейт. По време на втората световна война вратата се пренася от Африка в Северна Америка с кораб. Баал атакува кораба и иска да го потопи, и познайте кой му се изрепчва насреща - капитанът на кораба а.к.а. дядото на Мичел! Сам, Даниъл и Мичел се оказват в алтернативен свят, който няма много общо с техния - дори и Джак. SGC не съществува, както и програмата. Докато се опитват да убедят властите какво се е случило, Баал пристига с голямата си Хатак флота, кралицата си Катеш (Вала) и първенеца си Тийл'к. Познато, а? Екипът трябва да намери старгейт и да оправи нещата.
Готиното е, че на нашите хора при пътуването през старгейт не им влияе промяната на времевата линия, те минават през портала и се озовават в замръзнал кораб, насред Арктика. Тук ще видим много стари лица, познати от сериала, както генерал Хамънд, така и Нирти, Хенри Хейс (президента на САЩ избран 2004 г.) и др.Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Екшън 78 0 sporting 30.08.2014
## Режисьор : Йесус Манлао Плана
## Сценарист : Серхио Бареон, Давид Виктори
## В ролите : Хосе Коронадо, Джак Тейлър, Мария Молинс, Хулио Манрике, Давид Соланс, Мерсе Ровира, Абрил Гарсия, Хелена де Торре  и др.
## Държава : Испания
## Година : 2013
## Времетраене : 88 минути
## Резюме : Нико Алберт е подрастващ младеж със странен характер, с голям коефициент на интелигентност и една фикс идея, да играе шах. Родителите му, Карлос и Корал, след странен инцидент в къщата, решават да наемат детския психолог Хулио Бертран. В процес на терапията, Хулио решава да използва манията към шаха на Нико, като го приобщава към клуба на световния шампион по шах и свой приятел, за да може момчето да общува с други деца, за които играта на шах е начин на живот, с което да развие социални способности и помогне на семейството му да се върне към нормалния си живот.
Разкриването на истината обаче ще преобърне животите на всички до такава степен, че няма да има връщане назад.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Трилър 76 0 sporting 30.08.2014
## Режисьор : Марвин Крен
## Сценарист : Бенджамин Хеслер
## В ролите : Герхман Либман, Едита Маловчич, Бридцит Крен, Сантос, Хили Беселер, Петер Кнак, Феликс Ромер, Волфганг Пампел, Майкъл Фуйт и др.
## Държава : Австрия
## Година : 2013
## Времетраене : 98 минути
## Резюме : След пристигането си в изследователска станция в Алпите, група учени са изправени пред необичайно явление - от ледника изтича странна течност, която наподобява кръв и предизвиква мутации в животните. Станцията се превръща в крепост за оцелелите, докато не се оказва, че членове на екипа проявяват същите симптоми...


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Ужаси 124 0 sporting 30.08.2014
## Режисьор : Жером Сал
## Сценарист : Жером Сал, Жюлиен Рапно
## В ролите : Форест Уитакър, Орландо Блум, Наташа Лоринг, Таня ван Граан, Роксана Прентис, Патрик Листър, Свен Люгрок, Конрад Кемп, Ейдриан Гали, Ричард Лотина, Келси Игън и др.
## Държава : Франция
## Година : 2013
## Времетраене : 110 минути
## Резюме : Али Нюмън е полицейския началник на отдел "Убийства” в град Кейптаун. Едно от новите попълнения в екипа му е Брайън Епкийн – свободолюбив и отдаден на професията си полицай, който не крие тъмното минало на своето семейство. Епкийн бързо се превръща в доверен партньор на Нюмън и двамата насочват вниманието си към най-бедните квартали на града в които продължават да вилнеят както местни, така и международни престъпни организации.
Работата им обаче се усложнява значително когато биват открити труповете на две млади жени. Докато тече разследването Епкийн и Нюмън биват информирани, че по улиците на Кейптаун е започнал да се разпространява нов вид наркотик, който може да е свързан със смъртта на двете жени.
Изправени пред могъщи и влиятелни врагове Епкийн и Нюмън трябва да използват всичките си знания и умения за да се справят със случая преди да е станало прекалено късно.
Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Драма 86 0 sporting 30.08.2014
1 2 3 ... 255 256 »
Емотикони
Обнови чата
ОК