.::Онлайн Филми::.
СЛУЧАЙНИ ФИЛМИ


Търси филм...
 

»

1 2 3 ... 186 187 »


## Режисьор и Сценарист : Кейт Пармър 
## В ролите : Жан-Клод Ван Дам, Алфред Молина, Лени Джеймс, Даниеле Фавили, Минди Робинсън, Фрея Тингли, Джош Хендерсън, Грант Боулър и др. 
## Държава : САЩ 
## Година : 2014 
## Времетраене : 96 минути 
## Резюме : Филмът е историята на четирима избягали затворници, които пристигат в малък град в Калифорния, близо до Лас Вегас, но всъщност забравено и от Бога място с непоносима горещина. Те са по петите на избягал техен съучастник с плячката от 10 милиона долара, който полицията не е заловила. Между местните жители и затворниците конфликтът е неизбежен.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Драма 1306 0 lil_jon 11.07.2014
## Режисьор : Мат Берман 
## В ролите : Хейли Дъф, Еди Джеймисън, Сандра Тейлър, Алисън Бекер, Лесли Истърбрук, Анджи Евърхарт, Крис Солдевил, Джойс Хeйзер, Ерик Скот Уудс и др. 
## Държава : САЩ 
## Година : 2014 
## Времетраене : 91 минути 
## Резюме : Двама добри приятели от колежа Мич и Елизабет, сключват сделка, след десет години, ако никой от тях не е семеен да сключат брак. Срокът изтича, а Мич все още е сам. Разбирайки, че Елизабет не е омъжена Мич решава да прекоси страната, за да изпълни обещанието си, но не след дълго разбира, че нещата не са толкова прости...


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Комедия 817 0 lil_jon 11.07.2014
## Режисьор : Michael Robison 
## В ролите : David James Elliott, Anthony Lemke, Natalie Brown 
## Държава : Канада 
## Година : 2013 
## Времетраене : ~ 2ч. 53мин. 
## Резюме : A freak accident on a small experimental shuttle causes it to go off-course and collide into the sun, resulting in the earth being hit by solar flaresand lots of other unrealistic disasters all caused by the sun beingaffected bythe shuttle.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Фантастика 593 0 lil_jon 11.07.2014
## Режисьор : Джон Майкъл Макдона 
## В ролите : Брендън Глийсън, Кели Райли, Крис О'Дауд, Ейдън Гилън, Мари-Жозе Крозе, Дилан Моран, Дейвид Уилмот и др. 
## Държава : Ирландия, Великобритания 
## Година : 2014 
## Времетраене : 100 минути 
## Резюме : С действие развиващо се на фона на красивата ирландска природа филма с Брендън Глийсън и Кели Райли разказва за премеждията пред които се изправя свещеника Джеймс Лавел. По време на една от поредните си изповеди Лавел научава, че е заплашен с убийство и че разполага само с една седмица за да намери изход от ситуацията. Оставен без друг избор той се изправя срещу враговете си и прави всичко възможно за да подреди отново своя живот. Режисьор на ирландския филм е Джон Майкъл Макдоноу, а екранни партньори на Брендън Глийсън и Кели Райли са актьорите Крис О’Дауд, Дилън Моран и Ейдън Гилън.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Драма 492 0 lil_jon 11.07.2014
## Режисьор : Франк Корачи 
## В ролите : Адам Сандлър, Ема Фурман, Ана Колуел, Уенди МакЛендон-Кови, Тери Крюз, Ема Фурман, Кевин Нийлън, Джоел Макхейл, Дрю Баримор, Бела Торн 
## Държава : САЩ 
## Година : 2014 
## Времетраене : 110 минути 
## Резюме : След катастрофалната им първа среща, самотните родители Лорън (Дрю Баримор) и Джим (Адам Сандлър) се разделят с общо мнение само по един въпрос: че никога не искат да се видят отново. Но когато всеки от тях по отделно се записва за страхотна семейна почивка с децата си, им се налага да споделят общ апартамент в луксозен африкански сафари курорт за цяла седмица. И тогава се оказва, че първоначалното впечатление често е погрешно... „Заедно по принуда" бележи третото комедийно сътрудничеството между звездите Адам Сандлър и Дрю Баримор, след успешните им екранни дуети в хитовите романтични комедии „50 първи срещи" и „Сватбеният певец.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Комедия 1107 0 lil_jon 11.07.2014
## Режисьор : Джеймс Конделик 
## В ролите : Робин Гивънс, Тамара Гудуйн, Мат Мърсър, Морган Уест, Греам Денам, Давид Вега 
## Държава : САЩ
## Година : 2014 
## Времетраене : 1:30:47
## Резюме : Когато пътнически самолет е хванат в капана на изригващи вулкани, пътниците и екипажът трябва да намерят начин да оцелеят, без да приземят самолета. Но не само безмилостната атака на лавата и пепелта, които всяват страх и паника сред пътниците, са животозастрашаващи. Всички трябва да работят заедно, за да оцелеят в тази епична битка.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Екшън 682 0 lil_jon 11.07.2014
1 2 3 ... 186 187 »
Емотикони
Обнови чата
ОК