.::Онлайн Филми::.
СЛУЧАЙНИ ФИЛМИ


Търси филм...
 

»

1 2 3 ... 187 188 »


## Режисьор : Дейвид Айър 
## В ролите : Арнолд Шварценегер, Терънс Хауърд, Оливия Уилямс, Малин Акерман, Сам Уортингтън, Харолд Перинео, Джо Манганиело и др. 
## Държава : САЩ 
## Година : 2014 
 ## Времетраене : ~109 мин. 
## Резюме : В центъра на сюжета на "Саботаж” е елитен отряд от Агенцията за борба с наркотиците (DEA), който работи върху най-сложните случаи и се изправя срещу най-опасните наркотрафиканти. Специализирайки се в светкавични акции, агентите от DEA (сред които е и героя на Шварценегер - Джон "Брийчър” Уортън) откриват склад с пари и наркотици в една от тайните квартири на известен наркокартел. На пръв поглед изглежда, че това е поредната рутинна операция за залавяне на стока преди тя да стигне до улиците, но всъщност се оказва че става дума за планиран обир на пари в брой в който са замесени всички членове на екипа. След като успяват да скрият милиони долари без да бъдат заподозрени от началниците си те смятат. че са се измъкнали и тайната им не е била разкрита. Но всичко се променя когато членовете на отряда започват да умират един по един и никой не знае кой точно стои зад покушенията.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Екшън 180 0 lil_jon 27.07.2014
## Режисьор : Тоган Гйокбакар 
## В ролите : Шахан Гйокбакар,Баръш Булут,Мурат Ергюн и др. 
## Държава : Турция 
## Година : 2014 
## Времетраене : 117 минути 
## Резюме : Реджеп Иведик е треньор по футбол на децата в квартала. От детските си години е играл футбол на това място, но разбира, че имотът е продаден на предприемач и ще се строи жилищен блок на това място. Той знае, че за децата това игрище е много ценно и решава да откупи земята от собственика, но цената е висока, а той няма достатъчно пари. След неуспешните си опити да получи кредит от някоя банка, случайно попада на обява за кастинг за сървайвър с награден фонд 500 хиляди турски лири и решава да се включи. Едно приключение с много смях и предизвикателство, което заслужава да се види.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Комедия 237 0 lil_jon 27.07.2014
## Режисьор : Джейсън Момоа 
## Сценарист : Джейсън Момоа, Робърт Хомър Молоан 
## В ролите : Джейсън Момоа, Уес Стъди, Майкъл Реймънд-Джеймс, Джил Уагнер, Лиза Бонет, Сара Шахи, Крис Браунинг и др. 
## Година : 2014 
## Държава : САЩ 
## Времетраене : 90 минути 
## Допълнително : Включен семпъл в торента 
## Резюме : Режисьор, продуцент и сценарист на независимия филм е актьора от "Конан варварина”, Джейсън Момоа. Историята разказва за Робърт Уолф – член на индианското племе Мохаве, който се е превърнал в беглец и който прави всичко възможно да се върне у дома след шестмесечно отсъствие. Но пътя към крайната му цел се оказва по-труден от очакваното. Момоа: "Филмът е изцяло вдъхновен от историите на писателя Джак Кероуак и от два от любимите ми филма - "Пет леки пиеси" и "Историята на Стрейт". Цялият сюжет е изпълнен с препратки към едни от най-популярните представители на жанра "road movie". "


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Драма 142 0 lil_jon 27.07.2014
## Режисьор : Ник Лион 
## В ролите : Крисчън Оливър, Джеймс Дювал, Дилан Вокс, Джон Хениган, Маркъс Широк, Кристина Улфспер 
## Държава : САЩ 
## Година : 2014 
## Времетраене : 95 минути 
## Резюме : Когато булката на млад мъж е отвлечена от зъл цар, той се обръща към Херкулес за помощ. Падналият герой е живял в изгнание, прокуден заради убийството на семейството му, но куража на младия мъж вдъхновява Херкулес. Заедно, те се борят за спасяване на булката и за честта на Херкулес.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Екшън 265 0 lil_jon 27.07.2014
## Режисьор : Ник Кассаветис 
## Сценарист : Мелиса Стак 
## В ролите : Тейлър Кини, Дон Джонсън, Лесли Ман, Николай Костер - Валдау, Камерън Диас, Кейт Ъптан, Ники Минаж и други 
## Държава : САЩ 
## Година : 2014 
## Времетраене : 109 минути 
## Резюме : Камерън Диас, Лесли Ман, Кейт Ъптън и певицата Ники Минаж изпълняват главните роли в комедията на Ник Касаветис "Отмъщение по женски”. Диас се превъплъщава в образа на красива и уверена в себе си жена, която по случайност открива, че на пръв поглед перфектния й приятел (в ролята Николай Костър-Уалдау) е всъщност женен и дори се среща тайно с няколко други жени. След като се запознава със съпругата му (Лесли Ман) тя бързо спечелва нейното доверие и не след дълго двете жени изготвят план с който се надяват да отмъстят на мъжа, който ги лъгал толкова много време.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Комедия 186 0 lil_jon 27.07.2014
## Режисьор : Джош Бун 
## В ролите : Уилем Дефо, Нат Улф, Шайлийн Уудли, Лоте Вербек, Сам Трамел, Лора Дърн, Ансел Елгорт, Емили Пийчи, Майк Бирдигля 
## Държава : САЩ 
## Година : 2014 
## Времетраене : 119 минути 
## Резюме : Хейзъл и Огъстъс са двама изключителни тийнейджъри, които споделят общо пренебрежение към конвенционалното, язвително остроумие и всепомитаща любов в едно незабравимо пътешествие. Тяхната връзка е още по-необикновена, като се има предвид, че те се срещат и се влюбват в група за подкрепа на болни от рак. Вината в нашите звезди по на бестселъра на Джон Грийн изследва забавната, вълнуваща и трагична съдба на това да бъдеш жив и влюбен.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Драма 117 0 lil_jon 27.07.2014
1 2 3 ... 187 188 »
Емотикони
Обнови чата
ОК