Фантастика
.::Онлайн Филми::.
СЛУЧАЙНИ ФИЛМИТърси филм...
 

» Филми » Фантастика

1 2 3 ... 26 27 »

Сортирай: Дата · Име · Рейтинг · Коментари · Гледани
## Режисьор : Джеймс Гън
## Сценарист : Джеймс Гън, Крис Маккой, Никол Пърлман
## В ролите : Дейв Батиста, Бенисио Дел Торо, Глен Клоуз, Лий Пейс, Джон С. Райли, Майкъл Рукър, Зоуи Салдана, Крис Прат
## IMDB : Линк към IMDB
## Държава : САЩ
## Година : 2014
## Времетраене : 120 мин.
## Резюме : „Пазители на Галактиката" е филм, зареден с много екшън и епични космически приключения, които разширяват Вселената на Marvel. Дръзкият авантюрист Питър Куил известен в Галактиката като „Звездния повелител” се оказва обект на безпощадно преследване от главорези, след като е откраднал мистична сфера, силно желана от Ронан - могъщ злодей с амбиции, заплашващи цялата Вселена. За да избяга от неуморимо преследващия го Ронан, Куил неохотно сключва примирие с група от четирима неудачници – Ракетата, миеща мечка, запалена по оръжията; Грут, подобен на дърво хуманоид; смъртоносната и загадъчна Гамора и жадуващия за отмъщение Дракс Унищожителя.
Когато Куил открива истинската мощ на сферата и заплахата, която тя представлява за цялата Вселена, ще трябва да положи всички усилия да мобилизира сбирщината от свои съперници за последен, безрасъден отпор, от който зависи балансът в Галактиката.
Marvel Studios, създатели на глобалните блокбъстър поредици „Железния човек", „Тор", „Капитан Америка" и „Отмъстителите", представят нов героичен екип – „Пазители на галактиката".


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Екшън 189 1 lil_jon 14.11.2014
## Режисьор : Ричард Марканд
## В ролите : Марк Хамил, Харисън Форд, Кари Фишър, Били Дий Уйлямс, Кени Бейкър, Алек Гинесг и др.
## Държава : САЩ
## Година : 1983
## Времетраене : 135 минути
## Резюме : Зрелищният финален епизод на "Междузвездни войни” отново ни среща с Люк Скайуокър и принцеса Лея. Те пътуват към Татуин, за да освободят пленения Хан Соло, затворен там от най-отвратителния престъпник на галактиката -  Джаба Хътяниня. Отново в пълен състав, Бунтовниците се съюзява с племената на Еуоките, за да продължат борбата с Имперските сили. В същото време, Императорът и Дарт Вейдър кроят планове как да примамят Люк към тъмната страна.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Екшън 81 0 sporting 16.09.2014
## Режисьор : Ървин Киршнър
## В ролите : Марк Хамил, Харисън Форд, Кари Фишър, Били Дий Уйлямс, Кени Бейкър, Алек Гинесг и др.
## Държава : САЩ
## Година : 1980
## Времетраене : 127 минути
## Резюме : Трудни времена настъпват за Бунтовниците. След унищожението на базата им на планетата Хот, те са жестоко преследвани и разпръснати из земите на Империята. Люк Скайуокър получава задача да намери тайнствения майстор джедай Йода из блатата на Дагоба и да научи как да използва Силата. Междувременно, Хан Соло и принцеса Лея трябва да се промъкнат в охранявания от Имперската флота Град на облаците. Напрежението се увеличава, а двубоя между Люк и злия Вейдър на финала ще доведе до разкритието на една дълго пазена тайна.Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Екшън 44 0 sporting 16.09.2014
## Режисьор : Джордж Лукас
## В ролите : Марк Хамил, Харисън Форд, Кери Фишър, Питър Къшинг, Антъни Дениълс и др.
## Държава : САЩ
## Година : 1977
## Времетраене : 125 минути
## Резюме : Рицарите джедаи са избити, а цялата галактика е в ръцете на Империята. Съпротива оказва единствено малка група Бунтовници, чието единствено преимущество са откраднатите планове на най-могъщото имперско оръжие – бойната станция "Звезда на смъртта.” Задача да върне плановете и унищожи базата на бунтовниците, получава най-верният слуга на Империята – Дарт Вейдър. Плененият бунтовнически лидер принцеса Лея, е принудена да изпрати сигнал за помощ, който е уловен от обикновено селско момче на име Люк Скайуокър.Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Екшън 51 0 sporting 16.09.2014
## Режисьор : Джордж Лукас
## В ролите : Юън Макгрегър, Хейдън Кристенсен, Натали Портман, Иън Макдайърмид, Самюъл Джаксън, Франк Оз, Кристофър Лий
## Държава : САЩ
## Година : 2005
## Времетраене : 140 минути
## Резюме : В последната част на сагата Star Wars войната на клонираните се разгаря с пълна сила и пропастта между сенатор Палпатин и съвета на Джедаите се задълбочава. Младият Анакин Скайуокър е между тези два лагера и неговата лоялност е поставена на изпитание. Обещанията за власт и изкушенията на Тъмната страна надделяват, той се заклева във вярност на Дарт Сидиъс и се превръща в Дарт Вейдър. Заедно рицарите на Сит задействат план за отмъщение, който започва с изтреблението на джедаите, от които оцеляват единствено Йода и Оби-Уан. В епичната битка между джедаите и рицарите на Сит Анакин се изправя срещу Оби-Уан и изхода на този двубой ще реши съдбата на галактиката.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Екшън 70 0 sporting 16.09.2014
## Режисьор : Джордж Лукас
## В ролите : Натали Портман, Хейдън Кристенсен, Иън Макдермид, Самюъл Л. Джаксън.
## Държава : САЩ
## Година : 2002
## Времетраене : 143мин
## Резюме : „Клонираните атакуват" е вторият епизод от поредицата „Междузвездни войни", но е петият издаден след Междузвездни войни: Епизод I - Невидима заплаха. Дейстието във филма се развива 10 години след събитията, описани в „Невидима заплаха". Настъпили са значими промени както в галактиката, така и в живота на главните герои. Анакин вече е напреднал в овладяване на джедайските умения под ръководството на Оби-Уан, който от ученик се е превърнал в учител, докато Падме се е издигнала до сенатор.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Екшън 45 0 sporting 16.09.2014
## Режисьор : Джордж Лукас
## В ролите : Лиам Нийсън, Юън Макгрегър, Натала Портман, Джейк Лойд, Перлина Аугуст, Франк Оз.
## Държава : САЩ
## Година : 1999
## Времетраене : 136 мин.
## Резюме : Върнете се в далечната галактика, където започва първата глава от митичната сага Star Wars. Действието на епизод I се развива тридесет години по-рано от първия филм ''Междузвездни войни'' и представя младия Анакин Скайуокър - момче, надарено със свръхестествени сили, което започва своето пътуване, без да знае, че ще се превърне в злия Дарт Вейдър. Оби-Уан Кеноби - мъдрият джедай от първия филм, е все още посветен млад ученик, а Палпатин - известен като злия император, е амбициозен сенатор в Галактическата република. По онова време рицарите джедаи са пазители на мира в галактиката, а една млада кралица се бори, за да спаси народа си. В сенките се крие тайнствена зла сила и очаква подходящия момент за атака. С Епизод I във вашата лична колекция ще можете да се наслаждавате на филма винаги, когато пожелаете. Почувствайте адреналина от междузвездните битки и боевете с мечове. Открийте „Невидима заплаха” - завладяващото начало на невероятната сага Star Wars.
Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Екшън 51 0 sporting 16.09.2014

1 2 3 ... 26 27 »

Емотикони
Обнови чата
ОК