Романтичен
.::Онлайн Филми::.
СЛУЧАЙНИ ФИЛМИТърси филм...
 

» Филми » Романтичен

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 24 25 »

Сортирай: Дата · Име · Рейтинг · Коментари · Гледани
## Режисьор : Дюн Адлер
## В ролите : Уил Юн Лий, Уесли Джонатан, Изабела Мико, Рик Гонзалес, Дерек Хуа, БоА, Джеферсън Браун, Мики Исикава, Майкъл Мандо, Дан Лория и др.
## Държава : САЩ, Южна Корея
## Година : 2013
## Времетраене : 109 минути
## Резюме : Музикално-танцувалния филм е вдъхновен от класическата история за Ромео и Жулиета и хитовите ленти "Запази последния танц" и "В ритъма на танца".
Южнокорейската певица Боа Куон и танцьора Дерек Хоу изпълняват двете главни роли на Дони и Айя - двойка танцьори от Ню Йорк Сити, които се оказват в центъра на яростното съперничество между своите братя. Двамата мъже притежават подземни танцови клубове и все по-ожесточената конкуренция между тях заплашва отношенията между тях и най-близките им хора.
В центъра на всичко това са опитите на Дони и Айя да опазят връзката си и да осъществят мечтите си заедно.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Азиатски 106 0 sporting 28.08.2014
## Режисьор : Марион Верну
## В ролите : Лоран Лафит, Фани Ардан, Жан-Франсуа Стевенен, Феодор Аткин, Патрик Шена, Фани Котансон, Марк Шапито, Мари Ривие
## Държава : Фpaнция
## Година : 2013
## Времетраене : 1:34:13
## Резюме : Сюжетът на филма Светлите дни предстоят / Bright Days Ahead ни представя историята на бившата зъболекарка Каролин, която започва да посещава курсове по компютърна грамотност. Там тя се влюбва в далеч по-младия лектор и между двамата избухва страстна любов. Но в тази страстна любов има един голям проблем, Каролин е омъжена и скоро мъжът и разбира за нейната връзка.
Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Драма 100 0 sporting 28.08.2014
## Режисьор : Джон Касдън
## В ролите : Адам Броуди, Мег Раян, Кристен Стюарт, Макензи Вега, Елена Аная, Дъстин Милиган, Олимпия Дюкакис и др. и други.
## Държава : САЩ
## Година : 2007
## Времетраене : 98 минути
## Резюме : Животът на Картър Уеб, млад сценарист, се преобръща след раздялата му с известна актриса. Решен да си даде почивка, той заминава за Детройт, за да се погрижи за болната си баба и да излекува разбитото си сърце. Но плановете му напълно се объркват, когато се запознава с новите си съседки - майка и дъщеря - и двете красиви, и двете загубили доверието си в любовта. Както често се случва в живота обаче, любовта идва без да пита и всяка по свой начин се вклюбва в Картър и му помага да намери своя път. Какво повече може да очаква един млад мъж, попаднал на женска територия?


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Драма 99 0 sporting 28.08.2014
## Режисьор : Франк Корачи
## Сценаристи : Скот Армстронг, Ник Бакей, Рок Рубен, Кевин Джеймс, Джей
## Продуценти : Джак Джарапуто, Уолт Бекер, Тод Гарнър, Кевин Джеймс, Адам Сандлър
## В ролите : Кевин Джеймс, Росарио Доусън, Лесли Биб, Кен Джеонг, Дони Уолбърг, Джо Роган, Нат Факсън, Стефиана Де Ла Круз, Ник Бейки, Джаки Сандлър, Никълас Туртуро
## Държава : САЩ
## Година : 2011
## Времетраене : 102 минути
## Аудио : Българско
## Резюме : Във филма Опашати сватовници Грифин Кейес (Кевин Джеймс) е сърдечен и внимателен работник в Зоологическа градина. Той е самотен и смята, че единствения начин да си намери приятелка е като напусне работата си. Животните в градината научават за плановете му и панически решават да нарушат най-голямото им правило – да не говорят с хора. Съвсем скоро, те започват да преподават животинските си начини за намиране на партньор  на Грифин и го съветват как да спечели момичето на мечтите си (Розарио Доусън), за да може да запази работата си.
Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Комедия 293 0 sporting 28.08.2014
## Режисьор : Шана Фесте
## Сценарист : Шана Фесте и Джошуа Сафран
## В ролите : Алекс Петифър, Робърт Патрик, Джоли Ричардсън, Брус Гринууд, Габриела Уайлд, Патрик Джонсън и други
## Година : 2014
## Държава : САЩ
## Времетраене : 104 минути
## Резюме : "Безумна любов" разказва историята на неопитната и затворена в себе си абитуриентка Джейд и нейния възлюбен – красив младеж с приключенски дух и тъмно минало. Бащата на Джейд твърдо се противопоставя на страстната връзка и неочаквано фриволното поведение на дъщеря си, която според него опознава живота в компанията на напълно неподходящ партньор.
Семейните дискусии и ограничения обаче не са в състояние да потушат огъня, разбунтувал се в сърцата на двамата влюбени и съвсем скоро младото момиче се сбогува с невинното си минало и отваря нова страница не само в своя живот, но и в живота на най-близките си хора.Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Драма 123 0 sporting 28.08.2014
## Режисьор : Уорън Бийти
## Сценарист : Джеръми Пиксър и Уорън Бийти
## В ролите : Уорън Бийти, Холи Бери, Майкъл Кларк Дънкан, Дон Чийдъл, Джак Уордън, Пол Сорвино, Оливър Плат, Кристин Барански, Шон Остин, Греъм Бекел и други
## Държава : САЩ
## Година : 1998
## Времетраене : 109 минути
## Резюме : Дайте своя глас за това скандално забавление с филма, наречен от CNN "брилянтен и изключително смешен - един от най-добрите филми на 90-те години!”
Сигурен, че кариерата му е към края си, сенаторът Джей Булуърт (Уорън Бийти) сключва невероятна застраховка-живот. Но надвисващата му смърт го изпълва с неистово желание да наруши всички правила и да си каже какво го мъчи. Неочаквано сенаторът се превръща във фаворит за поредните избори и се влюбва отчаяно в Нина (Холи Бери) - красива, млада активистка от неговата партия. Тъкмо когато е открил сериозна причина, за да живее, той забелязва и убиеца, който трябва да му види сметката!
Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Драма 88 0 sporting 27.08.2014
## Режисьор : Ниша Ганатра
## В ролите : Хедър Греъмр, Дейвид Сътклив, Тай Дигс, Сандра Ох, Брус Грей
## Държава : САЩ
## Година : 2005
## Времетраене : 94 минути
## Резюме : След 8 години пътуване по света като автор, Пипа МакГии е поставена на поста на редктор на „Сватбени камбани”, списание, което и е най-нетипично за четиво. Тя не вижда смисъла на женитбата, камо ли на  сватбите и сватбените списания.  В първия си брой тя бе рязка и критична. Дали ще се справи? Междувременно, бездната между нея и баща й вреди на работата й и личния живот.  Нейното недоверие към ангажимента се показва, когато е увлечена по фотографа Хемингуей  и Ян, подчинен на баща й.Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Комедия 129 0 sporting 27.08.2014

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 24 25 »

Емотикони
Обнови чата
ОК