.::Онлайн Филми::.
СЛУЧАЙНИ ФИЛМИ


Търси филм...
 

» Филми » Романтичен

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 23 24 »

Сортирай: Дата · Име · Рейтинг · Коментари · Гледани
## Режисьор : Бър Стиърс
## В ролите : Зак Ефрон, Чарли Тахан, Аманда Крю, Аугустус Прю, Донал Лодж, Ким Бейсинджър, Рей Лиота, Дейв Франко, Мат Уорд, Майлс Чалмърс, Джеси Уилър, Дезире Зуровски и др.
## Държава : САЩ, Канада
## Година : 2010
## Времетраене : 99 минути
## Резюме : Свети Чарли Клауд е младeж, който се опитва да преодолее смъртта на по-малкия си брат. Толкова много че става пазач на гробището, в което е погребан брат му. Той има много силна връзка с брат си, като тя му помага да го види. Всяка вечер Чарли се среща с брат си, за да спази обещанието си - никога да не го остави. Но в живота на Чарлисе появява момиче. Сега той трябва да избира между брат си Сам или момичето, което обича.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Романтичен 80 0 sporting 08.08.2014
## Режисьор : Паул Мидентич
## В ролите :  Томас Кречман, Джоел Едгертън, Рона Митра, Даниел Кормак, Лес Хил, Стефани Пол и др.
## Държава : Нова Зенландия
## Година : 2009
## Времетраене : 102 мин.
## Резюме : След раждането на две деца , брака на Саймън и Пам се превръща в скучно и нерадостно подобие на семеен живот. Саймън се влюбва в младата и невероятно красива Катрин и започва един страстен роман. Във водовъртежа на събитията и отношенията се ражда истината, ...истината за мъжете.
Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Романтичен 58 0 sporting 08.08.2014
## Режисьор : Кевин Костнър
## Сценарист : Лаурън Пейн, Крейг Сторпър
## В ролите : Робърт Дювал, Кевин Костнър, Анет Бенинг, Майкъл Гембън, Майкъл Джетър, Диего Луна, Джеймс Русо, Абрахам Бернуби, Дийн МакДермът, Ким Коутс, Хърб Колер и др.
## Година : 2003
## Държава : САЩ
## Времетраене : 138 минути
## Резюме : Епохата на героите от Дивия запад е на приключване. Четирима верни приятели пасат стадото си на воля в откритата прерия като древни номади – местейки се там, където има свежа трева. Но районирането на територията е вече започнало и тяхното присъствие влиза в конфликт с интересите на алчни фермери, заградили и обявили за своя собственост все още свободните според закона пасбища.
Романтичен разказ за това как истинските мъже защитават до край своя начин на живот. За мъжката чест, приятелството, жестокостта и истинската любов.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Романтичен 91 0 sporting 08.08.2014
## Режисьор: : Джон Шулц
## В ролите : Ели Лартър, Джон Шулц (І), Ейми Робинсън, Али Лартър, Стивън Колинс, Марк Уебер, Мелиса Джоан Харт, Марк Меткалф, Ейдриън Грение и др..
## Държава : САЩ
## Година : 1999
## Времетраене : 91
## Резюме : Никол Марис е много популярна в колежа, в който учи. Тя има големи планове за бала на училището но всичко пропада, когато нейния избранник започва връзка със симпатично момиче от друг колеж. След шокът, който преживява тя бързо започва да търси друг избранник, който да я придружи на бала и така да защити репутацията пред съучениците си. Така кавалер на бала й става Чейс.
Както и да е, Никол и Чейс не очакват, че от тази тяхна игра ще се получи нещо повече, но...


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Романтичен 94 0 sporting 08.08.2014
## Режисьор : Сам Рейми
## Сценарист : Майкъл Шара, Дана Стивънс
## В ролите : Кевин Костнър, Кели Престън, Джон Райли, Джина Малоун, Брайън Кокс, Ади Дадио, Дж. К. Симонс, Вин Скули, Стив Лайънс, Карми Джовинацо, Бил Е. Роджърс, Хю Рос, Доменик Ломбардози, Лари Джошуа и др.
## Година : 1999
## Държава : САЩ
## Времетраене : 137 минути
## Резюме : За трети път в своята кариера Кевин Костнър играе бейзболист - след "Бул Дърам" (1988) и "Поле на мечти" (1989). Тук той е питчърът Били Чапъл - звездата на отбора на "Детройт Тайгърс". Партньорството между него и съотборника му - кетчъра Гюс Осински (Джон Райли), ги е превърнало в легенди. В момента обаче животът на Били е на кръстопът - както в личен, така и в професионален план. Той научава, че отборът му отскоро ще бъде продаден, а новите собственици вероятно ще се лишат от него в края на сезона. Всичко се обърква напълно, когато приятелката му Джейн (Кели Престън) решава да го напусне завинаги. Режисьорът Сам Рейми, прочул се с поредицата "Злите мъртви" и уестърна "Бърз или мъртъв", е отчаян фен на бейзбола. Той искрено се е забавлявал, снимайки филма с участието на любимия си отбор.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Романтичен 45 0 sporting 08.08.2014
## Режисьор : Майкъл Лемън
## В ролите : Джош Хартнет, Шънайн Сосамон, Пауло Констанцо, Адам Трес, Еманюел Вожие, Лорин Хийт, Аарон Трейнър, Глен Фитцджералд, Монет Мазур, Кристин Шатълейн, Ванеса Шоу и др.
## Държава : САЩ, Великобритания, Франция
## Година : 2002    
## Времетраене : ~95 мин.
## Резюме : След като скъсва с гаджето си, Мат /Джош Хартнет/ решава да направи... немислимото... да даде най-нечовешкия обет - никакъв секс цели 40 дни и 40 нощи. Кошмарът е пълен, защото точно тогава гаджетата "започват да валят", а като капак на всичко той успява и да се влюби /този път истински/ в супер-чаровната Ерика /Шънайн Сосамон/.


Категория Рейтинг Гледан Коментари Добавил Добавен
Романтичен 74 0 sporting 08.08.2014

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 23 24 »

Емотикони
Обнови чата
ОК